piątek, 19 lipca 2013

kluski ze śliwkami/plum dumplings

Ciasto/Dough:

mąka/flour
woda/water
jajko/egg

Nadzienie/Filling:
1śliwka bez pestek do 1 kluski/1plum without stone per 1 dumpling

Gotować przez 10 minut od wypłynięcia w osolonej wodzie. Podawać z rozpuszczonym masłem, cynamonem i cukrem :)
Cook 10 minutes in boiling salted water. Serve with melted butter, cinnamon and sugar :)
Proste? Proste! ;) As simple as that! ;)

śliwki/plums

ciasto/dough

babcia/granny

Jutro w Krakowie na Placu Nowym odbędą się Targi Rzeczy Fajnych-odsyłam Was do linku do wydarzenia. Będzie się działo! :))



Miłego dnia!/have a nice day darlings!

2 komentarze:

  1. Oh yum, when I was little my grandma use to make them for us...Good memories. Have a wonderful Monday, sweetie.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oh, they must have been delicious! taste of childhood..I love those flashback moments, which come to me when I taste the food I used to eat as a child :)
      I'm sorry to reply so late
      xoxo

      Usuń